Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Σουηδική μελέτη από το Πανεπιστήμιο Lund: "Το εμβόλιο COVID-19 εισέρχεται σε ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA και μπορεί να οδηγηθούμε σε ένα νέο είδος χρόνιων ασθενειών"

Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID αλλάζoυν το ανθρώπινο DNA μέσα σε λίγες ώρες μετά την ένεση
Και τελικά εκεί που πολλοί επιστήμονες το έλεγαν αλλά τα διάφορα ΜΜΕ και "ειδικοί" δεν αποδέχονταν τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν και το DNA και το αποκάλυψε σουηδική μελέτη.
Είναι ακριβώς αυτό που οι ειδικοί σε θέματα υγείας και οι ελεγκτές γεγονότων έλεγαν για περισσότερο από ένα χρόνο ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί και μάλιστα "στοιχημάτιζαν" ή το χειρότερο λοιδωρούσαν όσους εξέφραζαν το αντίθετο.
Το μυαλό τους μάλλον ήταν στο πως θα εμβολιαστούν ακόμα και οι "πέτρες" γιατί έτσι "έπρεπε", ή μαλλον έτσι ήθελε η κυβέρνηση.
Μια νέα σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο MDPI διαπίστωσε ότι το εμβόλιο της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA, αμφισβητώντας τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν αλλάζουν ούτε αλληλεπιδρούν με το DNA σας με οποιονδήποτε τρόπο.
Ο ερευνητής δημοσιογράφος Jefferey Jaxen μίλησε για το πόσο επικίνδυνο ήταν να εισέλθει οποιαδήποτε ουσία στους κυτταρικούς πυρήνες.
"Ο πυρήνας του κυττάρου είναι το κύριο κέντρο ελέγχου, είναι το VIP τμήμα, είναι ο εγκέφαλος του κυττάρου", εξήγησε ο Jaxen. "Τίποτα δεν πρέπει να μπαίνει εκεί, όπως μια πρωτεΐνη ακίδας"
Είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές έδειξαν πώς ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια σειρά ανθρώπινων ηπατικών κυττάρων, ανέφεραν οι Epoch Times.
Ο Δρ Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους επικριτές των εμβολίων COVID, δήλωσε ότι τα ευρήματα έχουν "τεράστιες επιπτώσεις μόνιμης χρωμοσωμικής αλλαγής" που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα "εντελώς νέο είδος χρόνιων ασθενειών".
Οι Σουηδοί ερευνητές κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα ότι οι πρωτεΐνες ακίδας που εκφράζονται στην επιφάνεια των ηπατικών κυττάρων μέσω του εμβολίου θα μπορούσαν να στοχεύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και πιθανώς να προκαλέσουν αυτοάνοση ηπατίτιδα. Σημείωσαν "αναφορές περιστατικών σε άτομα που ανέπτυξαν αυτοάνοση ηπατίτιδα" μετά τον εμβολιασμό..
Οι συγγραφείς της μελέτης ανέφεραν την περίπτωση μιας υγιούς 35χρονης γυναίκας που εμφάνισε αυτοάνοση ηπατίτιδα μια εβδομάδα μετά την πρώτη της δόση του εμβολίου για τον COVID-19. 
Οι ερευνητές δήλωσαν ότι υπάρχει πιθανότητα "τα αντισώματα που προκαλούνται από τον εμβολιασμό μπορεί επίσης να πυροδοτήσουν αυτοάνοσες καταστάσεις σε άτομα με προδιάθεση". - wnd.com
Το CDC διαβεβαιώνει τους Αμερικανούς ότι το mRNA και η πρωτεΐνη spike που παράγεται στα εμβόλια COVID-19 για τη δημιουργία ανοσολογικής απόκρισης "δεν διαρκούν πολύ στο σώμα".
Στην ιστοσελίδα του, ο οργανισμός αναφέρει: "Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και το αποβάλλουν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη spike, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί ο οργανισμός μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες".
Επιπλέον, το CDC αναφέρει σε μια ιστοσελίδα με τίτλο "Μύθοι και γεγονότα σχετικά με τα εμβόλια COVID-19" ότι "το γενετικό υλικό που παραδίδεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας"
Ωστόσο, οι ερευνητές του  Lund University in Malmö της Σουηδίας διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο mRNA εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και ενεργοποιεί το DNA του κυττάρου στον πυρήνα για να αυξήσει την παραγωγή της έκφρασης του γονιδίου LINE-1 για την παραγωγή mRNA.
Η Pfizer δεν σχολίασε τα ευρήματα της μελέτης, ανέφεραν οι Epoch Times, αναφέροντας μόνο ότι το εμβόλιο mRNA της δεν αλλάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα.
"Το εμβόλιο μας για τον COVID-19 δεν αλλάζει την αλληλουχία DNA ενός ανθρώπινου κυττάρου", δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer σε ένα email. "Δίνει στο σώμα μόνο οδηγίες για την οικοδόμηση ανοσίας".
Παρακολουθείστε μια συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα στο χρονολόγιο του dr.Δημήτρη Κούβελα:https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas/posts/10159739413093374

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου