Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Όθων Κουμαρέλλας:Παρατηρώ τελευταία, ότι κύκλοι της «αντιπολίτευσης» προσπαθούν να συντηρήσουν με κάθε μέσο και τρόπο την τρομολαγνεία σε σχέση με τον κορωναϊό.

Από το χρονολόγιο του Othon Koumarellas https://www.facebook.com/othon.koumarellas/posts/4915527485203607

Παρατηρώ τελευταία, ότι κύκλοι της «αντιπολίτευσης» προσπαθούν να συντηρήσουν με κάθε μέσο και τρόπο την τρομολαγνεία σε σχέση με τον κορωναϊό.

Ίσως πιστεύουν, ότι ανοίγεται χώρος για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επιβάλλει μια νέα στρατηγική «αντιμετώπισης» της πανδημίας που έχει να κάνει με την ανοσία της αγέλης, μοχλεύοντας φοβίες και προλειαίνοντας το έδαφος για μια τρικομματική διαχείριση του κράτους κατά τας επιθυμίας των Βρυξελλών.
Έτσι, υπερθεματίζουν στη θανατολαγνεία.
Αρνούνται την αποδεδειγμένη (και ομολογημένη εξ αρχής δια στόματος του ίδιου του Σ. Τσιόρδα από τον Απρίλιο του 2020 και πρόσφατα από τον ίδιο τον Μητσοτάκη) τακτική «υπερκαταγραφής» θανάτων από covid, ενώ ακόμη και ο ΕΟΔΥ ποτέ δεν χρησιμοποίησε την πρόθεση «από» αλλά ανέκαθεν χρησιμοποιεί την πρόθεση «με».
Αρνούνται το διεθνώς πανθομολογούμενο γεγονός ότι πλέον η πανδημία -δια της «Ο»- ουσιαστικά έχει λήξει και οι χώρες, η μια μετά την άλλη, αποσύρουν τα φασιστικά μέτρα.
Πιστοί στη «γεροτζάφεια» προπαγανδιστική τακτική κατηγορούν την κυβέρνηση, ότι περίπου δικαιώνει τους «αρνητές» με τις παραδοχές της, προσπαθώντας να χαϊδέψουν τα αυτιά των εναπομεινάντων «αψέκαστων» οπαδών της πολιτικής ορθότητας των παραλλαγών του ακραίου κέντρου όπως αυτό εκφράζεται από την πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ (με το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική «αριστερά» πάντα στον δικό τους κόσμο να σιγοντάρουν ψαρεύοντας στα θολά νερά του φόβου των ανθρώπων).
Αγνοούν ότι προσπαθώντας να «αντιπολιτευτούν» από τη θέση του ναζιστικού ακραίου κέντρου τον Μητσοτάκη, ουσιαστικά ταυτίζονται με τις χειρότερες εκδοχές της πολιτικής του, αποτελώντας έτσι τα νέα freikorps του καθεστώτος.
Δεν είναι κακό -και καλό μας κάνουν.
Διότι έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο και τα στρατόπεδα γίνονται απολύτως διακριτά. Το «συνταγματικό» σύμπλοκο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ με τις παραφυάδες του στα δεξιά και τα αριστερά από τη μια πλευρά και η στενάζουσα από τον ζυγό κοινωνία από την άλλη.
Μια στενάζουσα από τον φασιστικό ζυγό κοινωνία που ψάχνει να βρει διέξοδο και αργά ή γρήγορα θα την βρει.
Να δούμε τότε που θα τρέχουν να κρυφτούν οι απανταχού τυφλοπόντικες και οι πιο άθλιοι εκφραστές της ναζιστικής νέας τάξης στο όνομα της «αριστεράς» και της... προόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου