Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ENEAP:Ενωτική Επιτροπή Απελευθέρωσης - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/1/2022: www.ene-ap.gr

     Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα πλήρους διάλυσης του Κράτους και την έκφραση της μεγάλης “Συγγνώμης” από ένα φερόμενο ως Πρωθυπουργό, το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε είναι η μεγάλη προσοχή του Ελληνικού Λαού  σε αυτό που κάποιοι του ετοιμάζουν και που είναι ανάλογο με αυτό της “Μεταπολίτευσης” το1974.
     Ένας  Άνθρωπος ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η μόνη σκέψη που έχει στο μυαλό του είναι πως θα καταστρέψει  την Ελλάδα και τον Έλληνα,, εκδηλώνοντας το μίσος του με  κάθε τρόπο σε κάθε στιγμή, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι αποτέλεσμα παραδοχής κάποιου λάθους.
     Η εκτίμησή μας είναι ότι αυτοί που τον έφεραν στην Εξουσία  έχουν πλέον πειστεί ότι δεν θα μπορέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή που ανέλαβε και θα επιχειρήσουν να βρουν διαδικασίες ύπνωσης του Ελληνικού Λαού για να συνεχίσουν την Καταστροφή του με Νέα “Κυβερνητικά Σχήματα”.
     Ενδεχομένως και από κάποιους που έχουν χαρακτηριστεί από το Λαό σαν “Σοβαρές Προσωπικότητες”, ακόμα και με κάποιας μορφής “Κυβέρνησης Οικουμενικής”, Κυβέρνησης Εθνικού σκοπού κ.λ.π. με τελικό Στόχο τις πρόωρες Εκλογές, για τις οποίες ήδη πολλοί Σωτήρες συνωστίζονται.
     Η Εμπειρία για μια τέτοια κίνηση υπάρχει από την περίοδο της πολυσυζητημένης “Μεταπολίτευσης” και το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή προσαρμογή στις σημερινές Συνθήκες.
     ΚΑΛΟΥΜΜΕ λοιπόν το ΛΑΟ να πάρει τις αποφάσεις του για την συνέχεια της ΖΩΗΣ και εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του να τον στηρίξουμε στις όποιες αποφάσεις πάρει, γιατί :
ΜΟΝΟΝ  ΣΕ  ΑΥΤΟΝ   ΑΥΤΕΣ ΟΙ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!
Τι και ποια είναι η Ενωτική Επιτροπή Απελευθέρωσης - Επιτροπή Αγώνα για την Ελλάδα
Ιδρυτική Διακήρυξη 
     Έλληνες πολίτες, χωρίς κομματικές ταυτότητες, που θεωρούμε εθνικό μας καθήκον την άμεση αντίδραση στις πρακτικές της υποτέλειας και της εξαθλίωσης, που τόσα χρόνια μας επιβάλλουν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η τωρινή, αποφασίσαμε να ενωθούμε,να “συσταθούμε σύμφωνα με το Άρθρο 12παρ.1,2,3 του Συντάγματος”, και συντεταγμένα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ σε όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα και το μέλλον αυτού του τόπου.
     Για τον λόγο απευθύνουμε κάλεσμα σε ΌΛΟΥΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ να οργανωθούμε και να αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
     ΕΝΩΜΕΝΟΙ μόνο θα καταφέρουμε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ενάντια στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
     Ελληνίδες και Έλληνες, ΕΝΩΘΕΙΤΕ και δώστε τη δύναμη που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, αλλά και με ίσους όρους, τα Δίκαια, την Αξιοπρέπεια και τη Λαϊκή κυριαρχία, όπως ειδικά η τελευταία διατυπώνεται στο Σύνταγμα βάση του θεμελιώδους άρθρου 1 παρ. 2 και του άρθρου 52. Θέματα τα οποία είναι εθνικό μας καθήκον να υπερασπιστούμε τόσο για εμάς, όσο και για την οικογένειά μας, για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας και κυρίως για τη Χώρα μας.
     Βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος αλλά και της Ιστορίας μας, ουδείς, γνωστός ή άγνωστος, εγκάθετος επαγγελματίας πολιτικός δεν δύναται να πραγματώσει τα προαναφερθέντα, παρά μόνον ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.
Σκοπός μας είναι να:
  • Εμποδίσουμε την συνέχιση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πρακτικών.
  • Σταματήσουμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και την ασύδοτη κλοπή του Εθνικού μας πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας.
  • Ακυρώσουμε τα ήδη ψηφισμένα και υπογεγραμμένα, από τους εγκάθετους πολιτικούς, νομοσχέδια, ενάντια στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
  • Η ΤΙΜΩΡΙΑ όλων όσων, εσκεμμένα, έφεραν την ΧΩΡΑ στην απόλυτη καταστροφή.
     ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διώξουμε τον κατακτητή και να ξανακάνουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, που θα συνεχίσει να παράγει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ στοιχεία που θα προωθήσουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χαλώντας τα σχέδια της ΝΤΠ για την Παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ιδρυτικά μέλη:
-Παπαντωνίου Αντώνης, Ναύαρχος ε.α.-Νομικός.
-Παρασκευαιδης Βασίλης, Μηχανικός Τηλ/νιών – Ενεργειας,Διαχείριση και προώθηση καινοτόμων προϊόντων.
-Καμπιώτης Σπύρος , Πανεπιστημιακός Καθηγητής.
-Κουρούκλης Βαγγέλης, Ιατρός παθολογοανατόμος – ιριδολόγος, παραιτηθείς από τον ΙΣΑ.
-Σιαμανή Ροδάμυ, Δικηγόρος.
-Ιωαννίδης Παναγιώτης, Ιστορικός Ιατρικής,καθηγητής Πανεπιστιμίου ΟΣΛΟ,Συγγραφέας,Ποιητής
-Ευαγγελάτος Γιώργος , Ψυχίατρος.
-Καραβούλια Αθανασία, Θεολόγος, Ραδιοφωνικός παραγωγός.
-Μαρμαρά Μακρίνα, Marketing online, Καθηγήτρια ξένων γλωσσών, Σκηνοθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου