Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Vera Sharav: Στα χνάρια του Χίτλερ – κι ακόμα παραπέρα

Ο ιστότοπος της vera shatav: https://ahrp.org/vera-sharav/
Η Vera Sharav χρόνια τώρα δίνει μεγάλους αγώνες για να προστατέψει παιδιά και μεγάλους από τα ψυχοφάρμακα και άλλες ανήκουστες βλάβες πολλών νέων φαρμάκων, και ήταν αυτή, μετά από πολύ μεγάλο αγώνα, που ανάγκασε τις ρυθμιστικές αρχές των ναρκωτικών να προειδοποιήσουν για τον κίνδυνο αυτοκτονίας* που ενέχουν τα αντικαταθλιπτικά στους εφήβους.
Το βίντεο αυτό με Ελληνικούς υπότιτλους, είναι η κατάθεση της Vera Sharav, επιζώσας του Ολοκαυτώματος, στην Εξεταστική Επιτροπή για τον Κορωνοϊό της Γερμανίας, στην οποία πρωτοστατεί ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich.
Από τα μέσα Ιουλίου 2020, η Επιτροπή διεξάγει ζωντανές, πολύωρες συνεδρίες για να διερευνήσει γιατί οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις επέβαλαν πρωτοφανείς περιορισμούς στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού και ποιες ήταν και εξακολουθούν να είναι οι συνέπειες για τους ανθρώπους. 
Με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή έχει συγκεντρώσει έναν τεράστιο όγκο στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι η διαχείριση της λεγόμενης “πανδημίας COVID-19” συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Έχοντας ζήσει ως παιδί τη φρίκη του Ολοκαυτώματος, η Vera Sharav εντοπίζει τα κοινά σημεία του καθεστώτος που διαμορφώνεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με το ναζιστικό καθεστώς και εξηγεί γιατί αυτή τη φορά, αν επικρατήσει, θα είναι πολύ χειρότερο.

 
Περίπου το 2006, μια δημοσιευμένη μελέτη ανέφερε τα οφέλη της χρήσης ενός συγκεκριμένου αντικαταθλιπτικού για τη θεραπεία παιδιών και εφήβων.
Μια  πρόσφατη όμως ανάλυση, ισχυρίστηκε ότι η μελέτη είχε πολλά προβλήματα - κυρίως, δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ του φαρμάκου και του εικονικού φαρμάκου-placebo. 
Σε μια επιστολή που είχε σταλεί στην American Psychiatric Association, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η αρχική μελέτη του 2004, η οποία δημοσιεύτηκε στο American Journal of Psychiatry, περιείχε "χονδροειδείς παραπλανητικές δηλώσεις" σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. 
Υποστήριξαν επίσης ότι η μελέτη αντικατοπτρίζει την "διάχυτη επιρροή" των στόχων μάρκετινγκ της φαρμακοβιομηχανίας που κατασκεύασε το φάρμακο, καθώς αυτό δεν εγκρίθηκε ποτέ για χρήση σε νέους.
Και έτσι, οι ερευνητές και αρκετοί άλλοι ακαδημαϊκοί ζήτησαν η ιατρική κοινωνία και το περιοδικό που δημοσίευσε τη μελέτη να εκδώσουν ανάκληση.
      Και για τον covid-19 ένα κατατοπιστικό άρθρο στον ιστότοπο της Vera Sharav  : https://ahrp.org/coronavirus-provides-oligarchs-with-a-dream-come-true/
όπου χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο covid-19 είναι μια ακόμα ευκαιρία για τους δυνατούς του πλανήτη να αποκτήσουν ακόμα περισσότερη δύναμη.
    Το προφίλ της Vera Sharav από τo nature: https://www.nature.com/articles/nbt0908-965
ntina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου