Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ENEAP:Ενωτική Επιτροπή Απελευθέρωσης: Ήρθε η ώρα

Ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα όσα επιβλήθηκαν στους ανθρώπους λόγω κόβιντ. 
Ήρθε η ώρα να τελειώσουν οι έλεγχοι, τα lockdwons, οι περιορισμοί, οι προτροπές, η πανικόβλητη συμπεριφορά, οι ανακοινώσεις αποστασιοποίησης, τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι υποχρεωτικότητες για τα εμβόλια.
Δεν εννοούμε ότι ο ιός έχει εξαφανιστεί , ο ιός μπορεί να κυκλοφορεί για πάντα ;όπως και εκατοντάδες άλλοι ιοί!
Μην δείξετε δειλία, τερματίστε τα μέτρα έκτακτης ανάγκης με εντολές εμβολίων και πιστοποιητικά – Σοκάρουν Ισραήλ, Βρετανία. 
Οι περίεργες αυξήσεις θανάτων… μετά τον εμβολιασμό… – Τι δείχνει έρευνα στην Βρετανία – Σοκάρουν τα στοιχεία από το Ισραήλ το 76% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι ή πλήρως εμβολιασμένοι.
Ήρθε η ώρα να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας.
Τα lockdowns, οι απολύσεις προσωπικού και οι ελλείψεις και οι διακοπές στα σχολεία έχουν προκαλέσει τουλάχιστον τόση ζημιά στην υγεία και την ευημερία του πληθυσμού με τον ιό. 
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν δικαιολογείται τώρα και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τους φόβους από μια υποθετική επανεμφάνιση κάποιας πιο σοβαρής μόλυνσης σε κάποιο άγνωστο σημείο στο μέλλον, ενώ οι θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων είναι θέμα διερεύνησης στη Μ.Βρετανία!
Οσοι κορόιδεψαν τους λαούς είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και σκληρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου